MOOTTORIPALVELU.FI – SUOMALAISTA PALVELUA

Moottoripalvelu.fi on erikoistunut vaihtomoottoreiden, vauhtipyörä-/kytkinsarjojen sekä vaihteistojen toimittaja. Palvelemme kuluttaja-asaikkaita ja autoalan ammattilaisia. Moottoripalvelu.fi on osa 1990 toimintansa aloittanutta Quantum-yritysryhmää, jonka omistajat ovat suomalaisia yksityishenkilöitä. Toimistomme sijaitsee Tampereella. Yrityksemme yrityksemme on rekisteröity Suomeen – ja maksamme verot Suomeen.

Meiltä saat taatusti suomalaista palvelua. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Tehtävämme

Ratkaisemme asiakkaidemme moottori-, vaihteisto- ja kytkinongelmat.

Lähtökohtana korkea laatu ja ystävällinen palvelu

  • Toimitamme korkealaatuisia tuotteita, ja annamme kunnon takuun
  • Henkilökuntamme muodostuu asiansa osaavista ammattilaisista
  • Työskentelemme hyväksi todettujen, ja luotettavien toimittajien kanssa
  • Valvomme toimittajien palvelun ja tuotannon laatua mm. auditointien kautta
  • Noudatamme hyviä kauppatapoja, Kuluttajansuojalakia ja Kauppalakia

Mistä moottorit ja vaihteistot tulevat?

Kunnostetut moottorit ja vaihteistot toimitetaan Länsi-Euroopasta. Moottoripalvelu.fi edustaa kahta Euroopan suurinta vaihtomoottoreiden toimittajaa Suomessa. Euroopan johtava toimittaja operoi useita valmistavia yksiköistä Hollannissa, joka on Euroopan vaihtomoottoriteollisuuden keskus. Lisäksi edustamme Iso-Britannian suurinta ja vanhinta vaihtomoottoritehdasta. Toimittajaryhmään on hyväksytty muutamia pitkälle erikoistuneita valmistajia Hollannista. Monista kokeilijoista vain yksi Saksalainen toimittaja on täyttänyt laatukriteerimme – eikä Itä-Euroopasta ole vielä tullut toimittajaa jonka tuotteiden ja toiminnan laatu olisi riittävä.

Erikoismoottorit & viritys

Erikoisempia moottoreita, kuten Porsche 6-sylinteriset boxer-moottorit, Ford 2.0, 2.3 ja 2.5 Ecoboost, Mazda 2.3 Turbo ja Saab B235R-moottorit kunnostetaan yhteistyössä Klassik Service Oy:n kanssa. Nämä moottorit kunnostetaan tilaustyönä, ja usein moottoreihin tehdään myös viritys- ja/tai muutostöitä.